Brodski zahodi

Širok izbor brodskih WC-a za svaku situaciju ugradnje na brodu. Ručno i električno upravljanje u četiri različite veličine: compact low, compact, comfort i premium. Sve su zdjele izrađene od bijelog staklastog porculana s dijelovima otpornim na koroziju. Dizajn je privlačan i funkcionalan, jednostavan za održavanje i čišćenje. Širok izbor kompleta za konverziju može transformirati vaš ručni model u električni ili tihi električni. 2 godine ograničenog jamstva.

Ručni  brodski wc 

Ručni  WC s "zaključaj-otključaj" funkcijom za udobnost i sigurnost. Bijela keramička posuda koja se lako čisti, bijelo drveno sjedalo i ručna pumpa za ispiranje s ergonomskom ručkom koja se može montirati s lijeve ili desne strane. Stabilna baza za robusnu ugradnju. Zamjenjuje  Jabsco , Johnson Pump kao i druge modele ručnih kompaktnih WC školjki.
Isporučuju se u tri veličine: Confort, Compact i Compact low.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Brodski wc Standard Electric EVO 


Standardni električni  WC s kombiniranim 12/24V električnim  maseratorom i pumpom za ispiranje u jednoj operaciji. Dolazi u kompletu s upravljačku panelom. Bijela keramička posuda koja se lako čisti i bijelo drveno sjedalo. Stabilna baza za robusnu ugradnju. Priključci ulaza 19 mm (3/4"), izlaza 25 mm ili 38 mm (1" ili 1,5"). Zamjenuju Jabsco, Johnson Pump po kataloškom broju kao i druge modele električnih WC školjki.
Isporučuju se u tri veličine: Confort, Compact i Compact low.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Električni brodski wc Silent

Tih električni WC s odvojenim ciklusom ispiranja i zbrinjavanja otpada. Uključuje upravljačku ploču s 2 funkcije na 12/24V. Odvojeno ispiranje ili odlaganje otpada i kombinirani ciklus. Voda dolazi iz postojećeg sustava za vodu pod tlakom na brodu s elektromagnetskim ventilom od 12/24V  ili pumpom za ispiranje od 12/24V  - nije uključeno! Tihi rad i mala potrošnja vode. Obična bijela keramička zdjela koja se lako čisti i bijelo termoplastično softclose sjedište. Priključci ulaza 19 mm (3/4"), izlaz 25 mm ili 38 mm (1" ili 1,5"). Stabilna baza za robusnu instalaciju.Zamjenjuje s Jabsco, Johnson Pump i drugi modele električnih WC školjki s dvostrukim ciklusom od 12/24V.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Električni brodski wc Design linija

Dizajniran standardni električni kompaktni WC s kombiniranim električnim 12/24V maceratorom i pumpom za odlaganje otpada i ispiranje u jednom jedinom postupku. Dolazi u kompletu s upravljačkim panelom. j. Dizajnirana školjka od bijele keramike koja se lako čisti i bijelo drveno sjedalo. Priključci ulaza 19 mm (3/4"), izlaza 25 mm ili 38 mm (1" ili 1,5"). Robustan, stabilan i kompaktan s preferiranim izgledom poput kućnog WC-a.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Električni brodski wc Design linija

Premium električni WC standardne visine s odvojenim ciklusom ispiranja i odlaganja otpada. Uključuje elektroničku upravljačku ploču s 3 funkcije, prije uporabe, nakon uporabe i kratkotrajnu uporabu plus trimer za regulaciju protoka. Voda dolazi iz postojećeg sustava za vodu pod tlakom na brodu s elektromagnetskim ventilom od 12/24V ili pumpom za ispiranje od 12/24V - nije uključeno! Vrlo tihi rad i maksimalna udobnost. Bijela prvoklasna keramička zdjela koja se lako čisti i sjedalo od bijelog tvrdog duroplasta softclose sa šarkama od nehrđajućeg čelika. Priključci ulaza 19 mm (3/4"), izlaz 25 mm ili 38 mm (1" ili 1,5"). Robustan, stabilan s preferiranim vrhunskim izgledom poput kućnog WC-a.
Zamjenjiv s vrhunskim/luksuznim modelima Jabsco, Dometic, Tecma .

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Preuzmite katalog proizvoda

tbsproductcatalog

Preuzmite Albin group katalog proizvoda

Kliknite na gumb u nastavku kako biste preuzeli naš najnoviji katalog proizvoda. Ovaj katalog sadrži sve dostupne TBS proizvode kao i nekoliko onih koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte katalog