UVJETI KORIŠTENJA


Korištenjem web stranice www.harpa.hr, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima.

Korištenjem sadržaja ove web stranica korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
Harpa d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica www.harpa.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.

Sadržaj i dokumenti objavljeni na ovoj web stranici zaštićeni su autorskim pravima, te se smiju kopirati isključivo u nekomercijalne svrhe te individualnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Harpa d.o.o. će nastoji održati sve funkcionalnosti web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

Harpa d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Harpa d.o.o. nema kontrolu. Harpa d.o.o. ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

Harpa d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja web stranice bez obaveze prethodne najave i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.