Ploteri

Vjerojatno ste već upoznati s korištenjem Garmin plotera. Jednostavno je toliko intuitivan. Samo ga uključite i brzo slijedite jednostavni izbornik. Sve vam se nalazi nadohvat ruke kako biste brzo i jednostavno planirali rutu i postavili kurs. Većina Garmin echoMAP™ i GPSMAP® plotera dostupna je u kombinaciji s ugrađenim sonarom. To su napredni HD-ID™ sonar, CHIRP sonar i Garmin ClearVü™ te SideVü™ sonari za skeniranje koji daju najjasniju sliku pod vodom ispod i sa strane plovila.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Fishfinder uređaji

Garmin STRIKER™ fishfinder uređaji opremljeni su ugrađenim GPS-om i CHIRP sonarom i CHIRP sonarom za skeniranje. Sada ne samo da bolje možete odrediti mjesto za ribolov, već ga možete i označiti kako biste ga kasnije ponovno pronašli. Uz to, možete označiti pristanišne rampe i dokove kako biste mogli pronaći mjesto s kojeg ste krenuli.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Preuzmite katalog proizvoda

tbsproductcatalog

Preuzmite Garmin  katalog proizvoda

Kliknite na gumb u nastavku kako biste preuzeli naš najnoviji katalog proizvoda. Ovaj katalog sadrži sve dostupne TBS proizvode kao i nekoliko onih koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte katalog