Pumpe opće namjene

Namjenske pumpe mogu zadovoljiti razne potrebe pumpanja na brodu. Raspon pumpi s fleksibilnim impelerom (FIP) idealno se koristi za usluge na dokovima kao što su punjenje gorivom, izmjena ulja i prijenos raznih tekućina ili pumpanje balasta. Zupčaste pumpe prikladne su za viskozne tekućine poput ulja, dizela ili antifriza. Samousisavajuća i može raditi na suho. Dizajnirane da budu zamjenjive s istim tipom pumpi konkurentskih marki. 2 godine ograničenog jamstva

Pumpe opće namjene s fleksibilnim impelerom

12/24V samousisne impelerske pumpe kapaciteta 30 L/min (8 GMP) do  45 L/min (12 GMP). Koristie se za pumpanje vode, ulja i kemikalija. Tijelo pumpe od termo polimera, osovina od nehrđajućeg čelika i rotor od nitrila PN 06-01-009. Priključci otvora 19 mm (1/2"), samousisni od 3 do 5m okomitog podizanja ovisno o modelu. Reverzibilni smjer protoka.  Zamjenjiv s Johnson pumpe po kataloškom broju.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Zupčaste pumpe opće namjene

Lagana i kompaktna zupčasta pumpa od 12 i 24 V prikladna za prijenos ulja, dizela, antifriza, vode i drugih viskoznih tekućina. Kapacitet od 8 L/min (2,1GP) do 12 L/min (3,2 GPM), samousisne, mogu raditi na suho, reverzibilan smjer protoka. Tijelo pumpe od PTFE-a. Priključci na otvore crijevo od 14 mm (5/8”). 

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Kompaktne membranske pumpe za otpadnu vodu

Balastna pumpa veličine 12/24V F4 kapaciteta 55 L/min (14,25 GMP). Koristi se za balastno pumpanje vode između tankova. Tijelo pumpe od mesinga, osovina od nehrđajućeg čelika, vrhunski  MC19impeler za balatne pumpe i brtva osovine otporna na morsku vodu. Priključci otvora 3/4"(19mm) crijevni priključak, 1/2" navoj BSP, samousisavanje do 3m okomito. Reverzibilan smjer protoka, zaštićeno od paljenja okolnih zapaljivih plinova ISO 8846. Zamjenski Premium balastni rotor u MC19  PN 06-04-036.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Preuzmite katalog proizvoda

tbsproductcatalog

Preuzmite Albin group katalog proizvoda

Kliknite na gumb u nastavku kako biste preuzeli naš najnoviji katalog proizvoda. Ovaj katalog sadrži sve dostupne TBS proizvode kao i nekoliko onih koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte katalog