Monitor baterija - Expert Modular (12V-24V-48V)

Expert Modular je naš najnapredniji monitor baterija nove generacije. Sastoji se od inteligentnog shunt-a, te zaslona za daljinsko upravljanje i prikaz podataka. Shunt je dizajniran tako da u potpunosti bude kompatibilan s našim DC Modular sustavom.
Expert Modular je pogodan za nadzor svih tipova olovnih i LiFePO4 baterija.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Monitor baterija - Expert Pro (12V-24V) i Expert Pro-hv (48V)

Svi monitori baterija TBS Electonics su dizajnirani da prikazuju dostupne informacije o baterijama sažeto, efikasno i precizno. Monitor baterija Expert Pro ima veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem, na kojem se zasebno prikazuju podaci o naponu baterije, struje punjenja i pražnjenja, potrošeni Ah te preostali kapacitet pri trenutnoj potrošnji i preostalo vrijeme.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Monitor baterije - Expert Lite (12V-24V)

Expert Lite je naš osnovni model. Bez obzira na to i dalje pruža istu točnu tehnologiju mjerenja i prikazivanja podataka kao Pro model. Zaslon za prikaz podataka je jednostavniji, što posebno cijene krajnji korisnici s manje tehničkog znanja.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Preuzmite katalog proizvoda

tbsproductcatalog

Preuzmite TBS electronics katalog proizvoda

Kliknite na gumb u nastavku kako biste preuzeli naš najnoviji katalog proizvoda. Ovaj katalog sadrži sve dostupne TBS proizvode kao i nekoliko onih koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte katalog