Daljinski prekidač akumulatora (500A)

DC Modular Remote Battery Switch (RBS) je pametni kontaktor s magnetskom blokadom velike struje koji može nositi s kontinuiranim istosmjernim strujama do 500 A.
RBS se lako može instalirati u strojarnicu ili odjeljak za baterije, dok se njime upravlja s prikladnijeg mjesta malim prekidačem na ploči.
No, RBS se, na primjer, također može kontrolirati monitorom baterije ili upravljanom litijskom baterijom.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Relej za zaštitu baterije (500A)

DC modularni zaštitni relej baterije (TBP) ima iste mogućnosti kao daljinski prekidač baterije (RBS). To je pametni kontaktor s magnetskom blokadom velike struje, koji može podnijeti kontinuirane istosmjerne struje do 500 A.
Dok se RBS uglavnom koristi kao lokalno ili eksterno kontrolirani prekidač opterećenja baterije, TBP ima niz dodatnih značajki.
Što je najvažnije, može zaštititi vašu bateriju bez potrebe za vanjskim uređajem za mjerenje i kontrolu.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

DCM sabirnice

DC modularne sabirnice za visoke struje koriste se za distribuciju jakih istosmjernih struja na veći broj povezanih kabela ili na drugu opremu iz DC Modular programa. Čvrsti i kompaktni dizajn, kao i mogućnost povezivanja više sabirnica DCM spojnicama čine ove proizvode najboljim izborom za sve profesionalne istosmjerne elektroenergetske sustave.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

DCM izolirani vijci

DC modularni jednostruki i dvostruki izolirani vijci su idealne komponente za produljenje kabela. Čvrsta i kompaktna izvedba te mogućnost povezivanja s ostalom opremom DC Modular programa čine ove proizvode najboljim izborom za sve profesionalne istosmjerne elektroenergetske sustave.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Držači osigurača za Mega, ANL i Class-T osigurače

U liniji DC Modular dostupan je širok raspon nosača osigurača, koji pokriva osigurače od 35A do 600A. Nosači osigurača dostupni su za Mega, ANL i Class-T osigurače, te pružaju rješenja za širok raspon primjena.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

DCM spojnice

Uslijed sve većih zahtjeva za povezivanje opreme, inteligentno riješenje za uštedu prostora pri povezivanju više proizvoda iz DC Modular programa TBS nudi optimizirane spojnice za povezivanje.

Više informacijaZatraži ponudu
Link Plates-overview

Preuzmite katalog proizvoda

tbsproductcatalog

Preuzmite TBS electronics katalog proizvoda

Kliknite na gumb u nastavku kako biste preuzeli naš najnoviji katalog proizvoda. Ovaj katalog sadrži sve dostupne TBS proizvode kao i nekoliko onih koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte katalog