Sustavi kaljužnih pumpi

Razvijen za sigurn rad u svim vremenskim uvjetima i kaljužnim okruženjima. Jednostavane za instalaciju i robusno projektirane pumpe  za maksimiziranje vijeka trajanja.
Za korištenje u  slanoj i slatkoj vodi, motori proizvedeni za teške uvjete rada s osovinom od nehrđajućeg čelika i izdržljivim kućištem od termoplastike otpornog na udarce. Dizajnirane da budu međusobno zamjenjivi, klasificirani kao sigurnosni proizvodi s 2 godine ograničenog jamstva.

Ručne kaljužne pumpe montaža u ravniniu ravnini

Ugradbena ručna kaljužna pumpa s koljenastim ulaznim i izlaznim otvorima. Uključeni su i 25 mm (1") i 38 mm (1,1/2").

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Premium ručne pumpe

Ručna kaljužna pumpa za okomitu ili vodoravnu montažu. Samousisna s jednokomornom membranom i nepovratnim ventilima od nitrilne gume. Kućište pumpe i ručka od polipropilena visoke gustoće, metalni priključci od nehrđajućeg čelika. Kapacitet 0,5 litara (0,13 američkih galona) po pokretu.
Veličina priključka 25 mm (1") crijevo.
2 godine ograničenog jamstva, odobreno CE. Proizvedeno u Skandinaviji.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Kaljužne pumpe s izmjenjivim motorom

Potopna kaljužna pumpa 12/24V s kapacitetom pumpe 32 L/min (500 GPH) do 75 L/min (1100 GPH) na visinu od 0,9 m (3 stope). Osovina od nehrđajućeg čelika, kompaktna i jednostavna za montažu. Čvrsto termoplastično ABS kućište s odvojivom univerzalnom baznom pločom s cjedilom i iglom (za "T-utor") za pričvršćivanje senzora  razine za automatski rad. Uložak s izmjenjivim motorom. Jednostavno održavanje i mala potrošnja energije. 

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Heavy Duty kaljužne pumpe

Potopna kaljužna pumpa za teške uvjete rada 12/24V s kapacitetom pumpe od 110 L/min (1750 GPH) do 140 L/min (2250 GPH). Osovina od nehrđajućeg čelika, dvostruki kuglični ležajevi, mehanička brtva, čvrsto termoplastično ABS kućište i robustan dugotrajni dizajn motora. Univerzalna osnovna ploča sa sitom i klinom (za "T-utor") za pričvršćivanje prekidača razine za automatski rad. Uključujući nepovratni ventil, izlazne otvore od 28,5 mm (1,1/8") i 32 mm (1,1/4").
 Zamjenjuju  Rule 1500, Rul2000, Johnson Pump 16004-00 /32-1600-01, 22084/32-2200-02 pumpe

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Automatske kaljužne pumpe

Potpuno automatske kaljužne pumpe 12/24V s automatskim aktiviranjem s ugrađenim  prekidačem razine. Kapacitet pumpe od 32 L/min (500 GPH) do 75 L/min (1100 GPH).  Osovina od nehrđajućeg čelika, kompaktna i jednostavna za montažu. Čvrsto termoplastično ABS kućište i uklonjiva osnovna ploča s integriranim cjedilom. Jednostavno održavanje i mala potrošnja energije.
Trožilni dizajn omogućuje automatski, ručni ili premostivi način rada.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Twinport pumpe za živu ješku

Twinport pumpe za živu ješku s izmjenjivim motorom 12V s protokom od 32l/min (500GPH) do 75l/min (1100HPH). Dvostruki ulazni priključak  omogućuje korištenje istog dovoda od 19 mm (3/4”) za pumpu za ješku i za pumpu za ispiranje. Dolaze u kompletu s  ravnim i koljenastim odvojivim priključcima  od 19 mm (3/4"). Jednostavane za ugradnju, održavanje i zamjenu uloška.

Više informacijaZatraži ponudu
Link Plates-overview

Pumpe za živu ješku

Pumpa za živu ješku s izmjenjivim motorom na  12V s protokom od 32l/min (500GPH) do 75l/min (1100GPH) s ravnim dovodom pod kutom. . Dolaze u kopletu. s  ravnim i koljenastim odvojivim priključcima od 19 mm (3/4”) do 29 mm (1,15”).
Jednostavane za ugradnju, održavanje i zamjenu uloška.

Više informacijaZatraži ponudu
Link Plates-overview

Automatski prekidač kaljužne pumpe 12/24/30V

Automatski prekidač 2/24/30 V automatski aktivira vašu kaljužnu pumpu kada voda prijeđe prihvatljivu razinu i deaktivira se kada se voda ukloni. Za potpuno automatsko uklanjanje kaljužne vode spojite prekidač na električnu kaljužnu pumpu.
Sigurno uklanjanje kaljužne vode kada nitko nije na brodu. Predviđeno za 500 000 ciklusa. Do max.14A.

Više informacijaZatraži ponudu
Link Plates-overview

Elektronski prekidač kaljužne pumpe 12/24V

Elektronski kaljužni prekidač od 12/24 V automatski aktivira vašu kaljužnu pumpu kada voda prijeđe prihvatljivu razinu i deaktivira se kada se voda ukloni. Može se koristiti u kombinaciji s bilo kojom kaljužnom pumpom. Za potpuno automatsko uklanjanje kaljužne vode spojite prekidač na električnu kaljužnu pumpu. Potpuno zatvoren bez ikakvih pokretnih dijelova. Neće korodirati i na njih neće utjecati ulje ili nečistoće. 

Više informacijaZatraži ponudu
Link Plates-overview

Digitalni prekidač kaljužne pumpe 12/24V

Digitalni  prekidač kaljužne pumpe od 12/24 V automatski aktivira vašu kaljužnu pumpu kada voda premaši prihvatljivu razinu i deaktivira se kada se voda ukloni. Za potpuno automatsko uklanjanje kaljužne vode spojite prekidač na električnu kaljužnu pumpu.
Digitalna tehnologija senzora, potpuno zatvorena bez pokretnih dijelova. Neće korodirati i na njih neće utjecati ulje ili nečistoće.

Više informacijaZatraži ponudu
Link Plates-overview

Preuzmite katalog proizvoda

tbsproductcatalog

Preuzmite Albin group katalog proizvoda

Kliknite na gumb u nastavku kako biste preuzeli naš najnoviji katalog proizvoda. Ovaj katalog sadrži sve dostupne TBS proizvode kao i nekoliko onih koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte katalog