Gobius nadzor tankova

Gobius C Tank Monitor

Plug and play instalacija. Nije potrebno rastavljanje spremnika. Mjeri se odozgo, nikad nema opasnosti od curenja. Kompletan sustav, sve uključeno; senzor, kabel, 3M maramicu za čišćenje i dodatnu 3M traku za senzor. Radni napon od 12-24 volta. Senzor se montira na isti jednostavan način kao i drugi Gobius proizvodi, ali na vrhu spremnika. Maks. dubina rezervoara je 2 metra. Može se spojiti na upravljačke sustave i analogne instrumente kao što su KUS, VDO, WEMA, Faria (10-190 Ohm, 240-33 Ohm, 4-20 mA i 0-5 V). Osim toga, postoje dva pojedinačna izlaza za uključivanje/isključivanje za signaliziranje kada je spremnik prazan i pun. Programiranje se vrši s vašeg telefona putem Bluetootha. Aplikacija je dostupna na engleskom, francuskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom i švedskom jeziku.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Gobius Pro

Novi i uzbudljivi indikator razine. Instalirajte, napravite postavke i pogledajte rezultate na svom pametnom telefonu. Uključena je besplatna aplikacija za iPhone i Android telefone. Gobius Pro možete koristiti za sve tekućine i materijale spremnika. 12 – 24 volta. Odaberite vodu, gorivo, otpad ili druge tekućine. Možete imati najviše 9 senzora po spremniku. Pročitajte više na www.gobiuspro.com.

Mjerenje izvana spremnika, ništa iznutra. Bluetooth i aplikacija za vaš telefon uključeni.

Više informacijaZatraži ponudu
placeholder image

Preuzmite katalog proizvoda

tbsproductcatalog

Preuzmite Albin group katalog proizvoda

Kliknite na gumb u nastavku kako biste preuzeli naš najnoviji katalog proizvoda. Ovaj katalog sadrži sve dostupne TBS proizvode kao i nekoliko onih koji će uskoro biti objavljeni.

Pogledajte katalog